Hvad, hvor og hvornår?

Horisont Con er en hyggelig figurspilsfestival for alle de mange mindre kendte spil, som folk rundt om i landet måske ikke får spillet så tit. Vi stiller derfor lokaler, borde og lidt terræn til rådighed for at man kan komme og hygge sig med sine indie-spil, i fællesskab med andre der også brænder for netop de spil. Derudover vil der også være mulighed for at kunne fremvise et spil man brænder for, eller måske selv har brygget sammen.

Vær opmærk som på at dette års Horisont er fra torsdag til lørdag!
Heldigvis er torsdagen en helligdag ;)


Horisont Con finder sted d. 09 - 11 Maj, i KFUM Fredericia, som har følgende adresse:


KFUM’s Soldatermission
Treldevej 97
7000 FredericiaTransport og parkering

KFUM ligger i den nordlige del af Fredericia, og er kun en bus fra stationen, hvis du skulle komme hertil med offentlig transport. Alternativt er der også rig mulighed for parkering i og omkring KFUM.

Hvornår åbner dørene?

Dørene til Horisont Con bliver slået op for publikum kl. 13.00 torsdag og fra kl. ~10 fredag og lørdag.

Dørene smækker under hele connen, men der vil være opsat kontakt information så man kan komme ind igen hvis man skal ud og ordne noget i byen. Kl. 22.00 torsdag og fredag vil nøgle holderen tage hjem, men der vil være rig mulighed for at spille hele natten igennem - hvis det er det man har lyst til! Lørdag aften vil primært blive brugt på at pakke sammen og rydde op, hvorefter Horisont Con officielt takker af for året og lukker sine døre senest kl. 18.00.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Hvis du gerne vil komme og spille med, kan du tilmelde dig på denne side, uanset om du bare gerne vil prøve og spille en hel masse spil, eller om du gerne vil være fremviser for et spil.

Og skulle du brænde for at vise et, eller flere spil frem, skal du også huske at have registreret dit spil på denne side, så vi kan få det i programmet for årets Horisont Con. Husk at du skal senest tilmelde dit spil inden d. 02 Maj, hvis du ønsker at have det med i årets program!

Hvad kan jeg komme til at spille?

Hvad end du har lyst til!
For selvom vi programsætter en masse fremvisningsspil, er det også vigtigt for os at du som deltager kan komme og spille lige de figurspil du har lyst til. Derfor har vi afsat et par borde, med terræn, til at man over festivallen kan komme til at spille lige det spil man har lyst til - og evt. bruge vores Facebook gruppe til at koordinere med andre deltagere om hvilke spil der kunne være sjove at tage figurer med til.

Helheden af vores hobby

Men! Det er meget vigtigt at huske på at vi gerne vil kære om helheden af vores fælles hobby, og derfor ser vi helst at man spiller med malede figurer på bordene, hvad enten det er i forbindelse med 'fri leg' eller hvis man er fremviser. Umalede figurer, som man gerne vil sidde og male lidt på, er man mere end velkommen til at tage med!

Maleborde og loppemarkede

For selvom vi har fokus på at vi kan nå at spille så mange spil som muligt, er det også muligt at sætte sig til at male sine figurer, hvis det er det man har lyst til! Der vil blive opsat et malehjørne, og her kan du sidde og dele tips og tricks med andre malere.

Derudover vil der også blive sat borde og tid af til et lille loppemarked hvor du kan sælge nogle af dine gamle figurer, terræn eller lignende figurspilsrelateret, samt se om andre skulle have taget noget gammelt, nyt eller spændende med som du lige står og mangler i din samling.

Hvordan med forplejning?

Morgenmad, frokost og aftensmad kan anskaffes blandt de forskellige spisesteder der ligger rundt om i Fredericia - eller længere væk, hvis man har lyst til det. Og man må naturligvis gerne tage sin mad med tilbage til KFUM og nyde den der.

Overnatning

Foruden de forskellige hostels og hoteller i nærheden, vil der være et antal begrænsede sovepladser i selve KFUM til rådighed for deltagerne. Disse består af gulvplads i de samme lokaler vi spiller i, så der er ikke meget privatliv. Der er dog et cafe område man kan ligger sig i som er lidt afskærmet fra selve spilleområdet. Disse sovepladser tildeles efter først-til-mølle-princippet, og hvis man ønsker at overnatte i KFUM skal man blot krydse det af i sin tilmeldning. Til disse sovepladser skal man selv medbringe både liggeunderlag eller madras, samt dyne/sovepose og pude.

Alkoholpolitik

Det er naturligvis tilladt at nyde sig en lille øl eller to i løbet af Horisont Con, men vi vil gerne frabede at man som deltager drikker sig uhensigtsmæssigt beruset og bliver til gene for andre deltagere - vi er her for at dyrke vores hobby, ikke for at gå på druk. Derfor ser vi også helst at man holder indtaget af stærk spiritus til et behageligt minimum og måske lige tager lidt ekstra hensyn til sine meddeltagere.

Rygning

Der må ikke ryges indenfor i KFUM. Skal man ryge kan dette foretages i baggården bag KFUM.

Hvad skal jeg huske at have med?

Her er en god lille huskeliste til dig, inden du tager afsted til Horisont:

  • Figurer til de spil du gerne vil spille

  • Terninger, af forskellige typer

  • Målebånd, helst i tommer

  • Liggeunderlag el. madras, samt pude og sovepose eller andet, hvis du skal overnatte på KFUM

  • Opladere til mobiltelefon, såvel som tablet eller laptop

  • Ørepropper - altid en god idé til soveområder

  • Et smil på læben