Hvorfor skal du være fremviser til Horisont 2024?


- Du får en herlig weekend, i fællesskab med resten af DKs mest figurspilsnørdede flok.

- Du får mulighed for, at showcase dit yndlingsspil, og måske inspirere andre til at tage del fremover.

- Er du i gang med at designe dit eget regelsæt? På Horisont kan du finde et entusiastisk publikum.

- Der vil være præmier til publikums yndlingsspil!

- Det er altid sjovt at blære sig med sine malede dukker!

Hvad kræver det at være fremviser?


- Lyst til at bruge en dag i Fredericia på at sætte andre ind i dit spil, samt suge til dig af inspiration fra de andre deltagere.

- At du stiller med figurer, terræn, terninger, målereddskaber, regler m.v. nok til at dit spil kan vises frem.

- Man bestemmer selv, hvor mange man vil fremvise for, men det er en god idé at have gjort sig tanker om, hvordan man præsenterer sit spil fra sin bedste side for en nybegynder.

- Gæsterne på Horisont er for langt størstedelen med-nørder, der har været figurspillere i mange år, men tænk på at de sikkert gerne vil igennem mange spil på dagen.

- Horisont er behjælpelige med borde, vejledning, og evt. Udlåning af terræn m.v. Tag endelig kontakt. Vi er for at udbrede kendskabet til seje spil sammen.

Hvordan bliver man fremviser?


- Man tilmelder sit spil og dukker op med sine dukker! Det lyder simpelt, og det er det også. Du selv sætte spillet op, så vi kan få det med i programmet til Horisont! Og hvis der er problemer, så skriv endelig til os.

- Alle (figur)spil er velkomne! Horisont er baseret på Do-It-Yourself tilgangen; så har man et figurspil, man gerne vil dele, så er det fair play. Det eneste vi opfordrer til er, at man overvejer om et spil ikke allerede klarer sig fint i DK. Lad os eksempelvis sige, at Warhammer 40.000 nok skal blive spillet en masse uden Horisonts hjælp, mens Frostgrave, Hail Caesar, Infinity eller Adeptus Titanicus måske egentligt er store spil i et internationalt perspektiv, men måske kunne bruge mere udbredelse herhjemme?

- Tænk stort og kreativt! Horisont er en ramme, og vi vil gerne hjælpe jer på vej. Har I en lille turnering, et ønske om et narrativt event, eller en idé til en åben 1-dags kampagne, der kunne passe ind på dagen, så tag endelig fat I os.

- Registrer dit spil på denne side

Slå jer løs, og vi skal gøre vores bedste for at bakke jer op! :)